Види підсвічування вивісок

Зовнішня реклама із світлодіодним підсвічуванням варта особливої уваги. Зважаючи на вид виконання — лайтбокси, об’ємні літери, логотипи, банерні конструкції, акрилайти, знаки, інформаційні елементи, комбіновані вивіски — виділяють декілька типів підсвічування:

Світлова вивіска для салону краси

Внутрішнє підсвічування

Рівномірне підсвічування по всій площі

Внутрішня підсвітка із рівномірним розташуванням на задній поверхні рекламного виробу стандартної конструкції. Так створюються вивіски та лайтбокси прямокутної, округлої чи інших форм, і де стоїть задача повністю засвітити усю поверхню. Найуживаніший спосіб підсвічування. Зовнішня реклама, а саме вивіски із прорізними літерами та елементами, також виготовляється подібним способом: основа лицьової поверхні – композит, у якому прорізуються наскрізь літери і закриваються світлопроникним матеріалом. Навпроти прорізів на задній поверхні рівномірними лініями прикріплюють діоди. Іншими словами – це псевдооб’ємні букви.

Світловий лайтбокс для кафе
Вивіска з контражуром

Контражурне підсвічування

Внутрішня підсвітка із контурним розташуванням на задній поверхні об`ємного рекламного виробу із різноманітми формами. Так створюються усі об`ємні літери і логотипи закритого типу, а також частини комбінованих вивісок із об’ємними елементами. При підсвітці контражур світлодіоди розташовуються на внутрішній поверхні таким чином, щоб світло відбивалося від площини, на якій встановлено рекламний виріб. При цьому задня стінка у виробі прозора, а сам він розташований на деаякій відстані від стіни/фасаду. Лицьова та бокові поверхні сформовані непрозорими (не пропускають світло). Букви із контражурним підсвічуванням вимальовують світловий напис на стіні/фасаді по контуру. Також можна підсвічувати цілі панелі великих розмірів на стінах офісу, створюючи ефект багаторівневості та псевдооб’єму.

Бокове підсвічування

Бокове підсвічування гравірованих елементів. Акрилайти у якості табличок на вході та навігаційних позначок залишаються прозорими, але одночасно світло відбивається від накреслених на поверхні акрилової дощечки ліній, створюючи чіткий світловий напис.

Торцева вивіска з підсвіткою

Торцеве підсвічування

Торцеве підсвічування для двосторонніх світлодіодних виробів. Дуже часто звичайна вивіска, особливо тонка, залишається непоміченою на шляху містян, що поспішають. Двосторонні лайтбокси, логотипи та знаки встановлюються таким чином, щоб обидві поверхні – лицьова та задня – були рівномірно засвітлені та помічалися з обох боків вулиці. Вони кріпляться на боковій поверхні.

Зовнішні світлодіоди

Вбудова світлодіодів відкритого типу у зовнішню поверхню рекламного виробу. Можна використовувати для додаткового освітлення виробу по контуру чи як самостійну частину вивіски.

Ефект точковості світла. Можна використовувати різнокольорові світлодіоди в одній вивісці – буде яскраво та оригінально. Також можна виконати ефект простого рухомого рядку чи рухомої стрілки, де кольори послідовно перемикаються контролером.

Арт-гош вивіска
Ретро вивіска Диско

Ретро підсвітка лампами

Вбудова світлодіодних лампочок із цоколем Е27/Е14. Ретро стиль вивісок, завдяки розвитку світлодіодного освітлення, повернувся та активно використовується різноманітними закладами громадського харчування та відпочинку.

Текстова неонова вивіска

Монтування світлодіодного флекс неону

Гнучкий світлодіодний неон повернув класичній рекламі шик 20 століття. Зовнішня реклама, виконана з лед неону, безпечна та довговічна.

Щоб замовити вивіску з підсвічуванням в Києві та інших містах України, зв’яжіться з нами за телефонами (067) 737-98-48 (є Viber), (095) 655-03-85. Ми виконаємо попередні розрахунки і надішлемо комерційну пропозицію з ціною і термінами виконання робіт.

Кожен проєкт з розробки підсвічування вивісок передбачає пошук нових дизайнерських рішень, оригінальних ідей, цікавих прийомів. Дизайнери не обмежуються вже готовими шаблонами, а розроблюють підсвітку для деталей вивісок, підбирають кольори, текстури. А щоб посилити вражаючий ефект, застосовують сучасні технології світлодіодної підсвітки та обирають стильні поєднання матеріалів. З креативними прикладами типів підсвічування вивісок ви можете ознайомитися у нашому портфоліо.